HU EN

HAJRÁ, FERENCVÁROS!

Tar József István

Ferencváros 9-es körzetének jelöltje

Tar József István vagyok, pénzügyi szakember, 36 éves, házas, 3 gyermek édesapja. 

Több mint 30 éve élek Ferencvárosban. Lokálpatriótaként az elmúlt 10 évben aktívan segítem az itt élőket: ingyenes gyermektáborokat, kulturális rendezvényeket, családi kirándulásokat, adományosztásokat és tanulmányi utakat szerveztem, főként hátrányos helyzetű lakosoknak. 2019 óta két civil szervezetet vezetek Ferencvárosban, amelyeken keresztül több száz családnak sikerült segítséget nyújtanunk, például képzésekben, munkahelykeresésben. 

Évek óta ingyenes labdarúgó edzéseket tartok gyerekeknek, akiknek felszerelést is vásárolok. Képviselői munkámban szeretném továbbvinni ezt a közösségépítő szemléletet, folytatva a hátrányos helyzetű lakosok támogatását, valamint a kerület kulturális és sportéletének fejlesztését. El kívánom érni, hogy Ferencváros 9. választókörzetében épüljön több kutyafuttató, és létesüljön több állatmenhely. Egyúttal útnak indítanám a „Ferencvárosi Örökbefogadlak” programot, hogy minden kóbor állat jó helyre kerüljön. Szeretném, ha a körzetemben több zöld területet alakítanánk ki, a már meglévő parkokat pedig nagyobb odafigyeléssel kezelnénk. 

Szükség van a városrehabilitáció folytatására, hogy a kerületben ne egészségre káros, sőt életveszélyes épületekben éljenek az emberek. A köztisztaság és a közbiztonság javításán is dolgozni kell, sok a teendő a körzetben, ezért szeretnék meghallgatni minden itt élő lakost, hogy közös munkával egy élhetőbb kerület részesei lehessünk!


A Fidesz-KDNP kerületi jelöltjei

Gyurákovics
Andrea

Polgármesterjelölt

Ferencváros 2-es körzetének jelöltje

Ferencváros 3-os körzetének jelöltje

Ferencváros 4-es körzetének jelöltje

Ferencváros 5-ös körzetének jelöltje

Ferencváros 6-os körzetének jelöltje

Ferencváros 7-es körzetének jelöltje

Ferencváros 8-as körzetének jelöltje

Ferencváros 9-os körzetének jelöltje

Ferencváros 10-es körzetének jelöltje

Ferencváros 11-es körzetének jelöltje

Ferencváros 12-es körzetének jelöltje