HU EN

HAJRÁ, FERENCVÁROS!

Szoboszlay Balázs

Ferencváros 10-es körzetének jelöltje

Szoboszlay Balázs vagyok, a 10-es számú egyéni választókerület képviselőjelöltje. 

1976-ban születtem, végzettségem informatikus. Ferencvárosban többfelé is éltem, így alaposan ismerem a kerület mindennapjait. Mivel magam is lakótelepen nőttem fel, ezért a József Attila-lakótelepen mindig otthon éreztem magam. 2014-től 2019-ig a Városrészi Önkormányzat tagjaként a körzetet érintő ügyekkel foglalkoztam, azóta is követem az itteni helyzetet, és tisztában vagyok a ránk váró feladatokkal.

Megválasztásom esetén ígérem, hogy Önnek is lesz egy ismerőse az önkormányzatnál. Célom, hogy az önkormányzati szinten megoldható problémákra közösen találjunk megoldást. A rendőrség és a közterület-felügyelet munkájának eredményessége szempontjából nagyon fontos a hatóságok és a lakosok közötti kommunikáció, ezért ennek javítását, erősítését tartom az egyik legfontosabb feladatomnak.

Az elmúlt években a valódi összefogás és együttműködés hiánya az önkormányzat vezetésében a fejlesztések elmaradásához, üres látvány politizáláshoz vezetett.

A mi csapatunk egységben, egyetértésben, a ferencvárosiak mindennapjainak jobbá tételén fog munkálkodni. Ezért kérem, támogasson a  június 9-i választáson szavazatával. 

Javaslatait, ötleteit, kérdéseit ossza meg velem a  szoboszlaybalazs@gmail.com elérhetőségen. Egyeztessünk, találkozzunk személyesen.

Tegyük együtt szebbé, biztonságosabbá, otthonosabbá Ferencvárost, és a József Attila-lakótelepet.


A Fidesz-KDNP kerületi jelöltjei

Gyurákovics
Andrea

Polgármesterjelölt

Ferencváros 2-es körzetének jelöltje

Ferencváros 3-os körzetének jelöltje

Ferencváros 4-es körzetének jelöltje

Ferencváros 5-ös körzetének jelöltje

Ferencváros 6-os körzetének jelöltje

Ferencváros 7-es körzetének jelöltje

Ferencváros 8-as körzetének jelöltje

Ferencváros 9-os körzetének jelöltje

Ferencváros 10-es körzetének jelöltje

Ferencváros 11-es körzetének jelöltje

Ferencváros 12-es körzetének jelöltje