HU EN

HAJRÁ, FERENCVÁROS!

Szabó Géza

Ferencváros 4-es körzetének jelöltje

Szabó Géza vagyok, 27 éves ferencvárosi lakos, a 4-es számú egyéni választókörzet képviselőjelöltje. 

Diplomámat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szereztem közigazgatás-szervező szakon, jelenleg jogi tanulmányaim végén járok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Közigazgatási és közéleti tapasztalataimat Ferencváros és az itt élők szolgálatába kívánom állítani.

Szeretném, ha az önkormányzati munka a közös otthonunk jövőjéről és fejlődéséről, az itt élők problémáinak megoldásáról szólna. Politikai hitvallásom, hogy számoljuk fel végre a „mit miért nem lehet megcsinálni” mentalitást. Nálam a problémák feltérképezése és megoldása van a fókuszban!

Ferencvárosnak változásra van szüksége, mert ebben a kerületben sokkal több lehetőség van, mint amit a jelenlegi vezetés kihozott belőle. Szeretnék javítani a köztisztaságon, és prioritás számomra, hogy megfizethető bérlakások épüljenek Ferencvárosban. Szívügyem, hogy megújuljon és zöldebb legyen a Viola utca, hogy közösségi tervezéssel élhetőbbé tegyük a Mester utcát, és hogy a Ferenc tér még otthonosabb legyen az itt élők számára.

Világnézettől, kortól függetlenül minden körzetemben élőt szeretnék képviselni. A ferencvárosi lakosok számíthatnak rám!


A Fidesz-KDNP kerületi jelöltjei

Gyurákovics
Andrea

Polgármesterjelölt

Ferencváros 2-es körzetének jelöltje

Ferencváros 3-os körzetének jelöltje

Ferencváros 4-es körzetének jelöltje

Ferencváros 5-ös körzetének jelöltje

Ferencváros 6-os körzetének jelöltje

Ferencváros 7-es körzetének jelöltje

Ferencváros 8-as körzetének jelöltje

Ferencváros 9-os körzetének jelöltje

Ferencváros 10-es körzetének jelöltje

Ferencváros 11-es körzetének jelöltje

Ferencváros 12-es körzetének jelöltje