HU EN

HAJRÁ, FERENCVÁROS!

Kállay Gáborné

Ferencváros 6-os körzetének jelöltje

Kállay Gáborné vagyok, a 6-os számú választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje.

Családom több mint száz éve él a kerületben, én születésem óta a Mester utcában lakom. A BME-n szereztem diplomát, két évtizedig tevékenykedtem vegyészmérnökként, majd pedagógusként dolgoztam, emellett tapasztalatot szereztem a koncertszervezés és a dolgozói érdekképviselet területén is.

2009-ben választottak a helyi Fidesz alelnökévé, 2010 óta vagyok önkormányzati képviselő. 2014-től öt éven át alpolgármesterként felügyeltem a kultúra, a sport, a szociális ügyek, az idősügy, az ifjúságügy, az esélyegyenlőség, a nemzetiségi, egyházi és civil kapcsolatok területét. 2019 óta a Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottság elnöke és a Kulturális, Oktatási, Egyházi és Nemzetiségi Bizottság tagja vagyok.

Amennyiben újra elnyerem a bizalmukat, azért fogok dolgozni, hogy a városrehabilitáció ismét a 2019 előtti lendülettel folytatódhasson, ami a körzet szempontjából azért is kiemelten fontos, mert itt található a felújításra váró önkormányzati épületek egynegyede. Jelentősen meg kell emelni a társasház-felújítási támogatásra szánt forrást is.

Kiemelt figyelmet kell kapjon a közterületek tisztasága, a parkok karbantartása és őrzése, az utak, járdák, játszóterek felújítása, a közbiztonság, és a drogproblémák rendezése. Meg kell szüntetni a közlekedési káoszt, amely a ferencvárosiak életét is megkeseríti.

A szociális támogatásra szánt keretet bővíteni kell, a megszüntetett segélyezési formákat vissza kell állítani. Újra kell indítani az ingyenes lakossági szűrővizsgálatokat. A roma közösségnek is vissza kell adni az elmúlt négy évben megvont támogatásokat.

Az ifjúsági és idősügyi programokat a 2019 előtti színvonalon kell folytatni, hiszen Ferencváros kétszeres Idősbarát Önkormányzat Díjjal kitüntetett kerület: 2013, 2017. Vissza kell állítani Ferencváros sokszínű, pezsgő kulturális életét, és szabadtéri fitnesz eszközök telepítésével biztosítani kell a kerületben élők számára az ingyenes sportolási lehetőséget.

Helyre kell állítani a korábbi jó kapcsolatot az egyházakkal, a civil szervezetekkel, és nem utolsó sorban a Fradival, mert Fradi nélkül nincs Ferencváros!


A Fidesz-KDNP kerületi jelöltjei

Gyurákovics
Andrea

Polgármesterjelölt

Ferencváros 2-es körzetének jelöltje

Ferencváros 3-os körzetének jelöltje

Ferencváros 4-es körzetének jelöltje

Ferencváros 5-ös körzetének jelöltje

Ferencváros 6-os körzetének jelöltje

Ferencváros 7-es körzetének jelöltje

Ferencváros 8-as körzetének jelöltje

Ferencváros 9-os körzetének jelöltje

Ferencváros 10-es körzetének jelöltje

Ferencváros 11-es körzetének jelöltje

Ferencváros 12-es körzetének jelöltje