HU EN

HAJRÁ, FERENCVÁROS!

Gégény Péter

Ferencváros 8-as körzetének jelöltje

Gégény Péter vagyok, a 8-as számú egyéni választókörzet képviselőjelöltje. 32 éve születtem Nyíregyházán, katonacsaládban. 

Tíz éve élek Budapesten, nyolc éve Ferencvárosban, a 8-as körzetben. Marketinggel, brandépítéssel és social-média kommunikációval foglalkozom. 

Politikai pályafutásomat a Fidelitasban kezdtem Nyíregyházán. Voltam városi elnök, és a Fidelitas mezőgazdasági kabinetjének egyik alapítója vagyok. Több mint öt éves tapasztalatom van civilszervezet-vezetőként, két saját szervezetem is van. 

Harmadik éve folyamatosan és tudatosan tárom fel Ferencváros lakhatási problémáit. Szociálisan érzékeny vagyok, jelenleg is több idős, rászoruló kerületi embernek segítek társadalmi munkában. Az eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat szeretném hasznosítani a körzetben, az itt élők javára. 

A programom is a körzetben aktuális problémákra kínál valós megoldásokat, amelyek megvalósítását határidőkhöz fogom kötni. Az elmúlt években rengeteg családnál jártam a körzetben, problémás önkormányzati bérlakásokban. A sajtó közreműködésével el tudtuk érni, hogy az önkormányzatnak két életveszélyes bérházat ez év végéig ki kell ürítenie, az ott élő családokat pedig jobb körülmények közé kell költöztetnie. 

Amennyiben június 9-én bizalmat szavaznak nekem, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy a legjobbat hozzam ki ebből a körzetből!


A Fidesz-KDNP kerületi jelöltjei

Gyurákovics
Andrea

Polgármesterjelölt

Ferencváros 2-es körzetének jelöltje

Ferencváros 3-os körzetének jelöltje

Ferencváros 4-es körzetének jelöltje

Ferencváros 5-ös körzetének jelöltje

Ferencváros 6-os körzetének jelöltje

Ferencváros 7-es körzetének jelöltje

Ferencváros 8-as körzetének jelöltje

Ferencváros 9-os körzetének jelöltje

Ferencváros 10-es körzetének jelöltje

Ferencváros 11-es körzetének jelöltje

Ferencváros 12-es körzetének jelöltje