HU EN

HAJRÁ, FERENCVÁROS!

Bocskai Csaba Tamás

Ferencváros 7-es körzetének jelöltje

Bocskai Csaba Tamás vagyok. A munka a cselekvés és rend embere. 29 éves fiatal, kinek értékei egybe csengenek kerületünk sportklubjának jelmondatával: “Erkölcs, Erő, Egyetértés!” 

1994-ben születtem Dunaújvárosban, iskoláimat szülővárosomban végeztem. Több generációra visszatekintő erőműi dolgozó családom elvárásainak megfelelve, tudást és iskolai végzettséget szereztem ipari technikumban. Több éve építem saját vállalkozásom, mely ingatlanok felújításával foglalkozik. 2022-ben érezve kerületünk egyre inkább nyomasztó problémait csatlakoztam a helyi Fidelitashoz majd a ferencvárosi Fideszhez. 

Fontosnak érzem, hogy kerületünkben dolgozó és élő polgárként kivegyem a részem a helyi politikából és a helyiek nehézségeit – akikkel nap mint nap találkozok és meglátásaikat meghallgatom – megfelelő hangsúllyal képviseljem. Belső Ferencváros többet érdemel! A mértéktartó, csöndes többségnek igenis szüksége van megfelelő, egyenes képviseletre. Kerületünk és azon belül választókörzetem évek óta megoldatlan problémáktól szenved, melyekben konkrét és eredményes megoldásokat fogok eszközölni megválasztásom esetén. Közterületeink állapota – ezen belül leginkább érintve a Mester utca, Tinódi park környéke, a Boráros tér feljárója – tarthatatlan. Az elhelyezett szemétgyűjtők száma nem megfelelő. Tisztább közterületeket érdemelnek a ferencvárosi lakosok. A nyilvános illemhelyek számát azonnal bővíteni kell, nem engedhetjük meg, hogy a helyi önkormányzat ne tekintse feladatának ezt a problémát és ne tegyen az általános köztisztaságért. Továbbá égető problémát jelent és azonnali megoldást kíván az utcán elő emberek mielőbbi visszavezetése az állami ellátórendszerbe. 

Amennyiben június 9-én bizalmat szavaz nekem, a fent felsorolt problémákban, azonnali beavatkozással, a legrövidebb időn belül változtatok. 

Tisztaság, fejlődés, egyetértés!


A Fidesz-KDNP kerületi jelöltjei

Gyurákovics
Andrea

Polgármesterjelölt

Ferencváros 2-es körzetének jelöltje

Ferencváros 3-os körzetének jelöltje

Ferencváros 4-es körzetének jelöltje

Ferencváros 5-ös körzetének jelöltje

Ferencváros 6-os körzetének jelöltje

Ferencváros 7-es körzetének jelöltje

Ferencváros 8-as körzetének jelöltje

Ferencváros 9-os körzetének jelöltje

Ferencváros 10-es körzetének jelöltje

Ferencváros 11-es körzetének jelöltje

Ferencváros 12-es körzetének jelöltje